Naslovna » Izlasci » Sport » Winner Of Belgrade 2012 na Ušću, 17. i 18. avgusta

Winner Of Belgrade 2012 na Ušću, 17. i 18. avgusta

Međunarodno takmičenje u ekstremnim sportovima Winner of Belgrade 2012 biće održano 17. i 18. avgusta u novobeogradskom skejt parku.

Po četvrti put Beograd će biti domaćin, a u novobeogradskom skejt parku nadmetaće se najbolji evropski vozači skejtborda, rolera i BMX-a. Pored neverovatnih trikova i akrobacija u vazduhu i na spravama, publika će imati priliku da uživa i u brejkdens spektaklu grupe Twister Crew.

Zagrevanje za Winner of Belgrade počinje dva dana pred takmičenje, 15. avgusta, događajem pod nazivom Red Bull Backyard Digger, na kome će vozači BMX-a i mauntinbajka pokazati umeće na zemljanim doskocima na motokros stazi u Surčinu. Dan pred glavno takmičenje u centru Beograda biće održana promocija WOB i bliže predstavljanje ekstremnih sportova domaćoj publici u centru Beograda. Prvog dana takmičiće se vozači do 16 godina, a 18. avgust (16.00) rezervisan je za finale vozača starijih kategorija.

Takmičenje Winner of Belgrade u organizaciji kluba ekstremnih sportova „JC&Co“ u saradnji sa Opštinom Novi Beograd prošle godine posetilo je oko sedam hiljada ljudi. S obzirom na to da svake godine raste i okuplja sve više domaćih i evropskih zvezda ekstremnih sportova, ove godine očekuje se još veći odziv publike.

Novobeogradski skejt park svake godine prilagođava se potrebama vozača dodavanjem novih i prepravljanjem starih sprava, ne bi li na taj način vozači imali priliku da pokažu svoje umeće u najboljem svetlu. Zbog velikog interesovanja publike, ove godine biće omogućeno više mesta na tribinama kao i bolji pogled na ceo teren. Svi koji ne budu u prilici da posete manifestaciju moći će da prate takmicenje putem direktnog prenosa na Internetu.

Publika će takođe imati priliku da se uključi u takmičenje i osvoji vredne nagrade kroz akciju „Prenosi atmosferu sa Winnera“. S obzirom na to da je Winner Of Belgrade poznat po dobroj atmosferi, zadatak posetilaca će biti da na što interesantniji način putem multimedijalnih sadrzaja (slika, video, zvuk) svojim prijateljima na društvenim mrežama prenesu delić atmosfere sa takmičenja. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.