Naslovna » BG servis » „Dani doniranja“ na Zvezdari

„Dani doniranja“ na Zvezdari

Kancelarija za mlade Opštine Zvezdara u saradnji sa organizacijom „Development Center“ u ponedeljak, 24. septembra, predala je, u okviru projekta „Dani doniranja“, stvari deci bez roditeljskog staranja u „Svratištu“, Krfska 7.

„Dani doniranja“, međunarodni projekat koji se sprovodi još i u Crnoj Gori i BiH, realizovan je i na Opštini Zvezdara, gde su u prethodnih sedam dana, srednje i osnovne škole sa Zvezdare, kao i sami zaposleni iz Opštine Zvezdara, aktivno učestvovali sa Kancelarijom za mlade i članovima pomenute organizacije u prikupljanju starih i novih stvari, u vidu odeće, obuće, igračaka i slatkiša, za socijalno ugroženu decu u „Svratištu“.

Predaji stvari, deci iz „Svratišta“, prisustvovao je i predsednik Skupštine Opštine Zvezdara, Dušan Ignjatović, kao i članovi veća Skupštine Opštine Zvezdara Robert Milićević, Srđan Tanasković i Srđan Stamenković, koji su razgovarali sa prisutnim korisnicima, kao i radnicima i volonterima u „Svratištu“ radi poboljšanja rada i uslova centra, dok je Dušan Ignjatović najavio još humanitarnih akcija u kojima će aktivno učestvovati Opština Zvezdara. (danubeogradu.rs)