Sa željom da gostima prenese duh i atmosferu jedne od najlepših regija Jadrana, menadžment restorana „Lovac“ (Alekse Nenadovića 19) organizovaće Dane Istre u Beogradu, od 14. do 21. septembra.
Dani Istre poznati su po vrhunskoj hrani, maslinovom ulju i vinima, a ljubitelji mediteranskih ukusa moći će da uživaju u specijalitetima koje priprema Doris Cerin, master chef restorana „Peperoni“ u Poreču i „Pomodoro“ u Puli.
Pored mnoštva jela koja će se naći na posebno pripremljenom meniju, u restoranu preporučuju crni rižoto sa svežim sipama, biftek sa tartufima i sirom grana i ramstek u umaku od šparoga. Dobro jelo posetioci će moći da oplemene nekim od najboljih, pitkih i kvalitetnih istarskih vina kao što su Cattunar, Clai Ottociento ili Trapan. (danubeogradu.rs)

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.