Naslovna » Izlasci » Sport » Delta City Champion Challenge turnir 2012

Delta City Champion Challenge turnir 2012

Turnir snage i izdržljivosti „Delta City Champion Challenge“ biće održan od 28. do 30. septembra na platou ispred šoping mola.

U prostoru površine 500 kvadratnih metara, sa specijalno postavljenim tribinama za tu priliku, Beograđanima će se tokom tri dana predstaviti najsnažniji ljudi u zemlji, u različitim kategorijama takmičenja.

„Strong challenge“, kako je nazvan prvi dan turnira, biće održan u petak, 28. septembra od 15.00. To je takmičenje u brojnim kategorijama izdržljivosti i snage, uključujući i popularni kettlebell lifting i to na specijalno postavljenom poligonu. Turnir u obaranju ruke biće održan drugog takmičarskog dana, u subotu od 15.00. Tada će se predstaviti više od 150 učesnika ovog zanimljivog takmičenja. Centralni događaj tog dana biće dva meča u kojem će se snagu odmeriti državni reprezentativci u obaranju ruke.

Treći dan je rezervisan za poznati Tesla Challenger. MMA (Mix martial arts) borbe počeće tačno u podne, dok je početak poluprofesionalnih borbi zakazan za 20.00. Pobednike turnira očekuju vredne nagrade koje daraju Champion i Ultimate Nutrition.

Učešće na turniru „Delta City Champion Challenge“ je besplatno, a prijave se vrše na Delta City info pultu, do srede 26. septembra, uz lični dokument, kao dokaz o punoletstvu. Rezervacije karata za Tesla Challenger takođe se vrše na infopultu do 26. septembra.

Telefoni za informacije su 2203-624 i 065/2203-600. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.