Naslovna » Izlasci » Film » Divljaci (Savages) od 11. oktobra u bioskopima

Divljaci (Savages) od 11. oktobra u bioskopima

Od 11. oktobra u beogradskim bioskopima biće prikazivan novi film Olivera Stouna „Divljaci“ (Savages).

Trostruki dobitnik Oskara, Oliver Stoun, vraća se na velika platna sa uzbudljivim trilerom „Divljaci“, u kome igraju Tejlor Kič, Blejk Lajvli, Džon Travolta, Benisio Del Toro, Selma Hajek, Eron Tejlor Džonson i drugi. Film je zasnovan na istoimenom krimi-trileru Dona Vinsloua, koji je Njujork Tajms proglasio jednim od top 10 romana 2010. godine.

Preduzimači iz Lagune Biča, Ben (Džonson), smiren i milosrdan budista i njegov bliski prijatelj Čon (Kič), bivši specijalac mornaričkih „foka“ i bivši plaćenik, vode unosni, domaćinski posao – gaje najbolju marihuanu ikad proizvedenu. Takođe dele i jedinstvenu ljubav prema izuzetnoj lepotici Ofeliji (Lajvli). Život je idiličan u njihovom gradiću u Južnoj Kaliforniji… sve dok meksički Baha kartel ne odluči da se uključi u celu priču i da zahteva da se ovaj trio uortači s njima.

Kad nemilosrdni vođa kartela, Elena (Hajek) i njen brutalni pomoćnik, Lado (Del Toro), potcene neraskidivu vezu između ova tri prijatelja, Ben i Čon, uz pomoć nevoljnog, korumpiranog detektiva za narkotike (Travolta), povešće rat protiv kartela koji, na prvi pogled, nemaju šanse da dobiju. I tako će započeti serija sve pokvarenijih i opasnijih smicalica i manevara u ovoj brutalnoj borbi živaca. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.