Naslovna » Izlasci » Sport » Hala Pionir domaćin najboljim karatistima iz regiona

Hala Pionir domaćin najboljim karatistima iz regiona

„Trofej Beograda – Beogradski pobednik 2012“ u karateu biće održan u nedelju, 30. septembra, u hali „Pionir“, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu, najavljeno je u Skupštini grada Beograda.

Reč je o jednom od kvalitetnijih takmičenja u okviru manifestacije „Trofej Beograda“, koje okuplja veliki broj takmičara, istakao je Dragan Ćirić, predstavnik resornog sekretarijata, zadužen za organizaciju sportskih takmičenja. Potpredsednik Beogradskog karate saveza Dragoslav Stojković podsetio je da se takmičenje održava tri decenije u kontinuitetu, objedinivši dva eminentna karate turnira. On je precizirao da će na turniru nastupiti više od 500 takmičara, pre svega iz regiona, koji će se okušati u katama (pojedinačno i ekipno), i borbama u muškoj i ženskoj konkurenciji, od pionira do seniora.

Sportski direktor Beogradskog karate saveza Ivan Rodić rekao je da se turnir otvara u 10.30, kada će početi takmičenje u katama, dok je od 13.30 rezervisano vreme za borbe, koje će se odvijati po kup sistemu. On je dodao da je dosad učešće potvrdilo nekoliko ekipa iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

Pravo nastupa imaju svi klubovi koji su registrovani u sistemu svetske i evropske karate federacije, dok je za posetioce program besplatan, istakli su organizatori. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.