Naslovna » Izlasci » Sport » Liga Evrope: Partizan – Neftči Baku

Liga Evrope: Partizan – Neftči Baku

Prvu utakmicu u okviru grupne faze UEFA Lige Evrope, Partizan će odigrati na svom stadionu, u četvrtak, 20. septembra od 21.05, protiv azerbejdžanskog kluba Neftči.

U prodaji su paketi ulaznica za Ligu Evrope na blagajnama stadiona Partizan i uporedo u Ticketline poslovnicama. Cene ulaznica za tri vezane utakmice su 2.000 (jug i sever), 5.000 (istok i zapad – bočni sektori) i 6.500 dinara (istok i zapad – centralni sektori). Cene ulaznica za prvi meč su 800 (jug i sever), 2.000 (istok i zapad – bočni sektori) i 2.500 dinara (istok i zapad – centralni sektori).

U klubu kažu da je za premijerni meč u Ligi Evrope Neftči ponajbolja varijanta protivnika, kako bi se upisali i prvi bodovi, mada treba podsetiti i na činjenicu da u Ligi Evrope crno-beli dugo nisu nekog pobedili.

Zanimljivo je da je ekipa iz Bakua stigla u Beograd dva dana ranije. Po dolasku, kompletna ekspedicija zaputila se u park Tašmajdan, čije je renoviranje donirala azerbejdžanska vlada građanima Beograda. Grad je uzvratio tako, što je u parku podignut spomenik prvom predsedniku samostalnog Azerbejdžana Hejdaru Alijevu, ispred koga je ekspedicija Neftčija ovekovečila svoju posetu Tašmajdanu.

Partizan će u Ligi Evrope igrati u grupi H protiv Rubina (4. oktobar – Kazanj i 6. decembar – Beograd), Intera (25. oktobar – Milano i 8. novembar – Beograd) i revanš protiv Neftčija (22. novembar, Baku). (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.