Naslovna » Izlasci » Pozorište » Mladi stand up komičari oduševili publiku i žiri

Mladi stand up komičari oduševili publiku i žiri

Žiri četvrtog takmičenja za nove stand up komičare u organizaciji kluba komedije Standup.rs odlučio je da su najduhovitiji Stefan Balaž, Ivan Nikolić i Nemanja Dimitrijević.

Oko pet stotina gledalaca uživalo je u četvrtak (20. septembar) u Domu omladine Beograda na javnoj audiciji za nove stand up komičare. Publika je bodrila aplauzima i smehom svoje favorite, a žiri pažljivo beležio impresije o svakom od 14 kandidata. Na članove žirija – Natašu Miljković, Dragana Ilića i Igora Brakusa najjači utisak ostavio je originalni nastup Stefana Balaža, koji je poneo titulu najduhovitijeg i osvojio nagradu sponzora Večeri otvorenog mikrofona vol. 4 – Capriolo bicikl. Organizatori su se, dakle, pobrinuli da pobednik bude u top formi i spreman za izazove koji ga čekaju u bavljenju stand up komedijom.

Još jedno veče ispunjeno smehom i dobrim raspoloženjem, u kome su se podjednako dobro zabavljali učesnici, publika, žiri i organizatori dokazuje da je stand up komedija definitivno našla svoje mesto na kulturnoj mapi Beograda i Srbije.

Novo druženje, ovog puta sa iskusnim stand up komičarima iz celog sveta, biće na StandUpFestu, koji će biti održan od 19. do 21. oktobra u Domu omladine Beograda. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.