Naslovna » BG servis » Od sutra dopuna BusPlus kartica za oktobar 2012.

Od sutra dopuna BusPlus kartica za oktobar 2012.

Dopuna personalizovanih BusPlus kartica počeće u utorak, 25. septembra. Posle proširenja mreže, građani svoje kartice mogu dopuniti na 1.650 prodajnih mesta.

Podsećamo da će studentima kartice od prethodne školske godine važiti zaključno sa 31. oktobrom ove godine, zbog čega je potrebno produžiti njihovu važnost. Oni koji ove godine upisuju fakultet, potrebno je da izvade novu „studentsku“ karticu zbog promene statusa.

Prodajna mesta na kojima se obavlja izdavanje i produženje elektronskih povlastica nalaze se na sledećim lokacijama: Beograđanka – Masarikova 5; GSP – Skender begova 47, TC Trg Republike, Deligradska 10; Tempo – Viline vode bb, Obrenovački drum 3, Autoput za Zagreb 35; MTS – Bulevar umetnosti 16a, Obilićev venac 2; Lasta – Glavna autobuska stanica, Mladenovac, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot.

Za produženje studentskih BusPlus kartica, na koje imaju pravo osobe do 30 godina starosti, podnosi se original potvrde o pohađanju fakulteta i pruža na uvid važeća kartica i lična karta. Cena izdavanja nove vozne legitimacije je 250 dinara, dok je njeno produženje za narednu školsku godinu besplatno.

Za dodatna pitanja građanima je na raspolaganju Korisnički servis putem broja telefona 7155-155 radnim danima od 8.00 do 22.00 i subotom od 8.00 do 14.00. Adrese svih prodajnih mesta za dopunu dostupne su na sajtu BusPlusa. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.