Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Oktobarski koncerti Obojenog programa

Oktobarski koncerti Obojenog programa

Koncertna agencija Odličan hrčak najavila je novosadski i beogradski koncert kultnog Obojenog programa koji će se odigrati u klubu The Quarter (Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad), u petak 12. oktobra, i u sali Amerikana Doma omladine Beograda (Makedonska 22), u subotu 13. oktobra.

Bend će u neobičnoj postavi u kojoj trenutno nastupa (vokal, dva basa i bubanj) publici predstaviti aktuelni album „Kako to misliš: mi?“ (Odličan hrčak/Exit Label, 2012), ali je i podsetiti na ranije hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere.

U oktobru 2011. godine, izdavačka kuća Odličan hrčak objavila je reizdanja prva dva albuma grupe Obojeni program – „Najvažnije je biti zdrav“ i „Ovaj zid stoji krivo“, izdanja koja se najčešće navode kao reprezentativni predstavnici savremenog ex-Yu roka čiji počeci se upravo i vezuju za ovaj bend.

Aktuelni album „Kako to misliš: mi?“ je već prvim singlom „Da li smo naučili živeti u kapsuli“ probudio interesovanje publike širom regiona i dokazao da je, i posle više od tri decenije, rad ovog kultnog novosadskog benda sve plodniji i inspirativniji. Sa novim izdanjem, Obojeni program se našao na vrhu svih relevantnih top lista domaće muzike, a kritika i publika imaju samo reči hvale.

Ulaznica za novosadski koncert košta 500, a za beogradski – 600 dinara. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.