Naslovna » Izlasci » Film » Uhvati ritam 4: Revolucija (Step Up 4: Revolution)

Uhvati ritam 4: Revolucija (Step Up 4: Revolution)

Muzičko-filmski spektakl „Uhvati ritam 4: Revolucija“ (Step Up 4: Revolution) prikazivaće se u beogradskim bioskopima od 20. septembra. Film će premijerno biti prikazan u bioskopu Kolosej Multiplex.

U nastavku čuvene franšize, Emili dolazi u Majami sa namerom da postane profesionalna igračica. Ubrzo se zaljubljuje u Šona, vođu plesne trupe. Kada građevinski planovi bogatog biznismena zaprete da sruše kraj u kome je smeštena Šonova trupa, Emili mora da ih ubedi da svoje umetničke nastupe pretvore u protest, zbog čega bi mogli da ugroze snove boreći se za viši cilj.

Još od prvog dela koji se pojavio 2006. godine, franšiza „Uhvati ritam“ predstavlja moderne hip-hop bajke koje spajaju popularne ulične ritmove, fenomenalnu koreografiju i klasičnu romantičnu priču. Uloge u četvrtom delu tumače Adam Sevani, Rajan Guzman, Ketrin MekKormik, a reditelj je Skot Spir.

Zahvaljujući organizatorima Dancing City Festivala i izvođačima grupe Street Dance Academy publika će moći da uživa u koreografijama inspirisanim plesnim numerama na filmu i muzikom iz filma. Performans će biti izveden pre premijere, ispred bioskopa Kolosej Multiplex, od 18.30. (danubeogradu.rs)