Naslovna » Izlasci » Sport » We Run Belgrade 2012

We Run Belgrade 2012

U nedelju, 16. septembra od 18.00, Atletski savez Srbije i Delta Sport organizovaće trku We Run Belgrade 2012 u dužini od 5.300 metara.

Start i cilj trke su ispred TC „Delta City“ u ulici Jurija Gagarina. Trasa je: Jurija Gagarina – Most na Adi – okretanje na raskrsnici kod skretanja za Hipodrom – Most na Adi – Jurija Gagarina. Trka je otvorenog karaktera i pravo učešća imaju svi koji su se prethodno prijavili; predviđene su samo dve kategorije: apsolutni plasman muškarci i apsolutni plasman žene.

Organizator će smatrati ‘grupom’ sve takmičare koji organizovano prijave troje i više takmičara. Za članove grupe koji na lice mesta dođu sa minimalno tri člana, organizator će obezbediti i znojnice pored majice. Vođa grupe je u obavezi da pri samom prijavljivanju članova izabere opciju ‘grupa’ i da naziv grupe, kao i da popuni podatke svih takmičara koji su u sastavu grupe.

Proglašenje pobednika i dodeljivanje nagrada će biti organizovano na bini posle završetka trke. Svi prijavljeni učesnici dobijaju funkcionalnu majicu i u obavezi su da je nose u toku trke. Takmičari učestvuju na sopstvenu odgovornost i sami odgovaraju za svoj zdravstveni status.

On-line prijavljivanje traje do 15. septembra na Facebook stranici ili na sajtu ASS, a prijavljivanje je moguće do 14. septembra i u nekoliko beogradskih prodavnica kompanije Nike (TC „Delta City“, „Ušće“ SC, Knez Mihailova 20 i Pozorišni trg 3, Novi Sad). Na licu mesta prijavljivanje je moguće 16. septembra do 17.00. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.