Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Bebi Dol u baru „Brankow“

Bebi Dol u baru „Brankow“

Poznata umetnica Bebi Dol posle četiri godine pauze održaće koncert u okviru programa „Brankov kabare“, u četvrtak, 18. oktobra od 21.00, u baru „Brankow“ (Crnogorska 12).

S obzirom da Bebi Dol nema običaj da često nastupa, ovo će biti jedinstvena prilika da se čuju hitovi iz njene dugogodišnje karijere. Poslednji put Bebi Dol je nastupila baš u „Brankowu“ u aprilu kad je pevala džez numere, a poslednji koncert održala je u Sava centru 2008. godine. Na repertoaru će biti „Mustafa“, „Superboj“, „Ruže i krv“, „Lapis lazzuli“, „Rudi“, „Brazil“, „Krv, sreća, suze i znoj“…

– Sviraćemo bukvalno sve moje pesme koje ljudi vole, pa će na repertoaru biti i numera iz starijeg i novijeg dela moje karijere. Na koncertu će gostovati i neki od naših najboljih muzičara sa kojima sam sarađivala do sada, pa će nas biti i malo više nego inače na bini. Nastup će trajati više od dva sata – najavljuje Bebi Dol.

Karte za koncert koštaju 999 dinara, a sve dodatne informacije na 069/8300-777. U baru „Brankow“ najavljuju da će u okviru zimskog programa pod nazivom „Brankov kabare“ do leta u klubu nastupiti nekoliko domaćih i stranih zvezda čija će imena uskoro biti otkrivena. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.