Naslovna » Porodica » Deca » Časovi klizanja sa Diznijevcima u Kombank areni

Časovi klizanja sa Diznijevcima u Kombank areni

Magija na ledu u Kombank areni je već počela. Čuvena trupa Disney on Ice čija će nova predstava „Zabava počinje“ biti održana u novembru, izabrala je Beograd za treninge.

Zahvaljujući odličnoj dugogodišnjoj saradnji menadžmenta ove najveće svetske kompanije zabave za decu i Arene, dogovoreno je da „Disney on Ice“ svoje uobičajene dvonedeljne pripreme upravo uradi u Beogradu. Iz Kombank Arene kreću uvežbani na evropsku turneju prvo put Atine da bi se 15. novembra vratili u Beograd i pokazali nam i svoju novu predstavu.

Prošla nedelja je iskorišćena za postavljanje leda a ovih dana, klizači će uvežbavati svoje koreografije. Tim povodom, ovi vrhunski klizači i njihovi koreografi pozvali su mališane iz beogradskih škola klizanja Palilula, Olimpik i K07 da u sredu, 10. oktobra od 10.45, budu njihovi gosti u Kombank areni. Desetoro profesionalnih klizača iz Disney trupe, osvajači brojnih priznanja na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima, pokazaće mladim polaznicima škole klizanje „tajne zanata“.

Podsećamo da će se najnovija predstava na ledu „Disney on Ice: Zabava počinje“ održati u Kombank areni od 15. do 18. novembra. Predstava je kreirana sa čarobnom kombinacijom praznika i zabava i sa više od 50 Diznijevih likova. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.