Naslovna » Izlasci » Izložbe » Druga Izložba cveća u parku Manjež

Druga Izložba cveća u parku Manjež

Udruženje uzgajivača i ljubitelja cveća Srbije u saradnji sa opštinom Savski venac organizovaće izložbu cveća po drugi put na prostoru parka Manjež, od 12. do 20. oktobra. Tokom poslednja dva dana, 19. i 20. oktobra, cene će biti niže za 30 %.

Izložba će biti organizovana na inicijativu građana Beograda kao i velikog broja zaljubljenika u prirodu i biljke. Predstaviće se brojni izlagači, članovi udruženja sa različitim ponudama od saksijskog cveća preko perena i trajnica, četinara i ukrasnog šiblja, mediteranskih vrsta sa posebnim akcentom na lepotu cvetova pa sve do kaktusa i začinskog bilja čiji će izbor provereno, po rečima organizatora, biti najveći na izložbi u parku Manjež.

Pošto je ovo poslednja izložba na otvorenom ove godine, Udruženje cvećara u dogovoru sa članovima prirediće popuste od deset do 30 posto, kako bi omogućili „poslednji voz“ što se tiče oplemenjivanja kako enterijera tako i eksterijera.

Na izložbi cveća u parku Manjež će se predstaviti četrdesetak izlagača koji će pored prodaje biti i zaduženi za davanje besplatnih saveta oko sadnje biljaka. Ovo će biti prava prilika da naši sugrađani obnove znanje iz hortikulture a i nešto novo nauče. (danubeogradu.rs)

loading...