Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Fank i soul Bojane Stamenov u „Brankowu“

Fank i soul Bojane Stamenov u „Brankowu“

Devojka koja se proslavila u emisiji „Ja imam talenat“, Bojana Stamenov, nastupiće u četvrtak, 25. oktobra od 22.00, u okviru programa „Brankow kabare“ u baru „Brankow“ (Crnogorska 10).

Bojana će nastupiti sa bendom Jam Innovation koji na repetoru ima brojne numere velikana fanka, soula i neo soula, kao što su Vitni Hjuston, Erika Badu, Stivi Vonder, Šaka Kan…

– Malo smo osvežili repertoar i spremili smo neke nove stvari koje ćemo premijerno izvesti u „Brankowu“. Posebno nam se sviđa što je ambijent kluba veoma pogodan za nekomercijalne nastupe. Sviraćemo duže od dva sata, a između dva bloka imaćemo i kraću pauzu – kaže Bojana Stamenov.

Ulaz na nastup Bojane Stamenov će biti slobodan, ali će zbog ograničenog broja gostiju moći da se uđe samo uz rezervacije na 069/8300-777. Inače, u „Brankowu“ će u 24. oktobra nastupiti bend Kulares, dok će 26. oktobra Ana Milenković sa bendom predstaviti svoj pop, fanki, disko repertoar, posle čega će za miks pult izaći Ognjen Krstić. Subota, 27. oktobar, rezervisana je za nastup DJ Ane D, koju će pratiti Sale Sax i N.I.K.O. na perkusijama, da bi po završetku njihovog nastupa na binu izašao DJ peDJa. Sledeće srede, 31. oktobra, u „Brankowu“ će se povodom Noći veštica održati velika maskenbal žurka. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.