Naslovna » Izlasci » Film » Film „Bez zakona“ (Lawless) u bioskopima od 25. oktobra
Bez zakona
Bez zakona

Film „Bez zakona“ (Lawless) u bioskopima od 25. oktobra

Od 25. oktobra u beogradskim bioskopima prikazivaće se film „Bez zakona“ (Lawless), koji je režirao Džon Hilkoat. Uloge tumače: Tom Hardi, Džejson Klark, Gaj Pirs, Šia LeBuf, Geri Oldmen.

U filmu koji je rađen po scenariju Nika Kejva čuje se i muzika kultnog australijskog kantautora. U pitanju je ekranizacija biografskog romana „Najvlažniji okrug na svetu“, o braći Bondurant koja su za vreme prohibicije u SAD zarađivali proizvodeći alkohol u šumama Virdžinije. Vremenom su postali legendarni i „neuništivi“.

Najstariji Hauard uspeo je da preživi Prvi svetski rat, ali se kući vratio rastrojen onim što je video i uradio. Njegov brat Forest zamalo je umro od španskog gripa koji im je odneo roditelje. Iz tog je iskustva izašao je s tihom snagom i nepobedivošću. Džek je najmlađi brat koga niko ne može da impresionira, osećajan je i pametan. Vremena su teška, a posla nema, ali su njih trojica preduzetnici koji su izgradili unosan lokalni posao kuvajući snažan i popularan destilat. No, vreme šverca alkohola je pri kraju kad stiže specijalni zamenik Čarli Rejks iz Čikaga. Rejks je ubojit i korumpiran i staviće na kocku sve što su braća izgradila i šta predstavljaju, ali oni nemaju nameru da se predaju. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.