Naslovna » Izlasci » Festivali » Gadget Fest 2012 u Knez Mihailovoj ulici

Gadget Fest 2012 u Knez Mihailovoj ulici

Od 25. do 27. oktobra u Knez Mihailovoj ulici sa centralnim dešavanjem u Galeriji Progres (Knez Mihailova 27) biće održan „najuzbudljiviji“ IT marketinški događaj sezone – Gadget Fest 2012 u organizaciji web portala Gedžet godine.

Gadget Fest je nova manifestacija, koja za cilj ima popularizaciju tzv. gedžeta, IT i hi-tech tehnologija, na inovativan i pristupačan način. Tokom tri dana festivala, Beograđani će moći da se upoznaju i da isprobaju neke od najnovijih gedžeta današnjice. Izlagači su spremili pametne telefone, tablet i laptop računare, pametne TV uređaje poslednje generacije, kao i mnoge gedžete i spravice sa kojom šira javnost nije upoznata. Zainteresovani će moći da uživaju u novim tehnologijama, ali i da se zabave uz prateće sadržaje.

Prateći program će se održavati na donjem nivou Galerije Progres na posebno postavljenoj bini. Četvrtak je rezervisan za Gadget Katedru koja predstavlja prvi dan programa tokom kog će se odvijati prezentacije proizvoda i najnovijeg hardvera, kao i za edukativne sadržaje iz oblasti informacionih tehnologija. Petak je dan socijalnih mreža i blogova, tokom kog će se održati popularno okupljanje tviteraša Belgrade TweetUP, koje će biti propraćeno predavanjima najuticajnih blogera i sajtova, jednostavno, u petak su na programu – Magovi Weba. Poslednjeg dana, pored redovnog izlaganja, očekuju se turniri u najpopularnijim video igrama – Gadgets & Gaming.

Ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.