Naslovna » Izlasci » Sport » Košarka: Partizan – CSKA

Košarka: Partizan – CSKA

U okviru košarkaške Evrolige, u četvrtak, 18. oktobra od 20.45, u Hali Pionir igraće se meč 2. kola, Partizan – CSKA. Direktan prenos ove utakmice biće na kanalu Sport klub.

I dalje ima karata za meč koji je Evroliga proglasila za Utakmicu nedelje. Na blagajni južne tribine Partizanovog stadiona u Humskoj svi zainteresovani od 10.00 do 15.00 mogu da kupe najviše četiri karte. U prodaji će biti oko 1.000 ulaznica po ceni od 1.000 dinara. Veoma je važno da svi koji budu kupovali ulaznice prilože kopiju lične karte kao i original na uvid. Košarkaški klub Partizan je obavezan, po Zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, da poseduje podatke o svim vlasnicima ulaznica, kako godišnjih tako i karata za pojedinačne utakmice. Ulaznice nije moguće rezervisati, već je jedini način kupovina na blagajni u naznačeno vreme.

„Očekuje nas veoma teška utakmica sa CSKA, koji kao i svake godine u Evroligu ulazi sa velikim ambicijama. Mi imamo vrlo mladu ekipu i velikibroj momaka će odigrati prvu evroligašku utakmicu pred domaćom publikom. Nadam se da će tu tremu iskoristiti da budu maksimalno motivisani i da sa što većom energijom odigraju utakmicu u četvrtak. Siguran sam da ćemo svi biti maksimalno motivisani i da ćemo dati sve od sebe. Svesni smo da bi svaki pozitivan rezultat bio veliko iznenađenje, ali želim da istaknem da ekipa CSKA svoj kvalitet i ulogu favorita treba da dokaže na parketu“, istakao je kapiten crno-belih Vladimir Lučić.

Šef stručnog štaba Duško Vujošević je apostrofirao poznatu atmosferu u Pioniru kada su evroligaške utakmice Partizana u pitanju i još jednom pozvao navijače da budu na visini zadatka:
„Naravno da u Pioniru nikome nije lako da igra, jer ima specifičnu atmosferu hala obično kada su ovakvi događaji u pitanju ispunjena do poslednjeg mesta. Karata još ima u prodaji i ja sam ubeđen da će sala biti ispunjena do poslednjeg mesta, to ekipi puno znači i obično u takvim uslovima u stanju su da prevaziđu i neke trenutne objektivne mogućnosti i da sa sinergijom sa publikom uz ekstraordinarnu motivaciju naprave nešto što je u košarkaškom smislu neka vrsta čuda ili podviga“, rekao je strateg srpskog šampiona.

Partizan u ovoj evroligaškoj sezoni ima najmlađi tim. (danubeogradu.rs)