Naslovna » Pedeset nijansi: Oslobođeni – E. L. Džejms
Laguna: Pedeset nijansi - Oslobođeni
Laguna: Pedeset nijansi - Oslobođeni

Pedeset nijansi: Oslobođeni – E. L. Džejms

Izdavačka kuća „Laguna“ objavila je nastavak bestselera „Pedeset nijansi: Siva“ E. L. Džejms u prevodu Ele Gilić.

Onoga dana kada je Anastazija Stil upoznala Kristijana Greja buknula je ljubavna varnica koja im je zauvek promenila život. Kristijanova jedinstvena seksualna interesovanja prvo su zaprepastila Anu, potom je zainteresovala i na kraju potpuno odbila. Kristijan je spreman na svaku žrtvu samo da je zadrži. Zajedno bi mogli imati sve – ljubav, strast, bogatstvo i bezbroj mogućnosti za zajedničku budućnost. Ali Ana zna da je teško voleti gospodina „Pedeset nijansi“ i moraće da se prilagodi njegovom životnom stilu a da time ne izgubi identitet. I baš kada se čini da zajedno mogu da prebrode sve, nesreća, zloba i sudbina se udružuju i oživljavaju Anine najdublje strahove…

Uzbudljivo finale priče koje je ceo svet s nestrpljenjem iščekivao. Saznajte kolika je snaga ljubavi.

Krajem septembra na svim šalterima Pošte Srbije sa popustom većim od 15% i besplatnom dostavom može se naručiti treći deo planetarnog književnog fenomena, erotske trilogije autorke E. L. Džejms. Knjiga je i u knjižarskoj prodaji. Sa istim popustom knjigu možete poručiti i putem Call centra Pošte Srbije na broj telefona 011/3607-709.

Cena knjige „Pedeset nijansi: Oslobođeni“ za porudžbine putem Pošte Srbije je 940 dinara dok je cena u knjižarskoj prodaji 1.140 dinara. Za porudžbine preko Pošte Srbije dostava je besplatna. Pored toga, sa istim popustom i besplatnom dostavom možete poručiti i pre dve knjige iz ovog serijala: „Pedeset nijansi: Siva“ za 890, a „Pedeset nijansi: Mračnije“ za 990 dinara.

PROČITAJTE ODLOMAK »

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.