Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma „Artiljero“ u Sava centru
Artiljero
Artiljero

Premijera filma „Artiljero“ u Sava centru

U sredu, 31. oktobra od 20.30, u velikoj dvorani Sava centra (Milentija Popovića 9) biće održana premijera filma „Artiljero“ scenariste i reditelja Srđe Anđelića.

Ovo je priča o Malom (Jovan Kolarić) koji je odrastao uz priče o uspesima Zvezde, a da sam nikada nije okusio radost velike pobede. Nedostaje mu neko na koga bi se ugledao. Upoznaje Anu (Ana Konjović) kojoj na poseban način svetlucaju oči. Ana od života očekuje značajan događaj, ali sve se uvek pretvara u rutinu. Za taj poseban događaj je zadužen Mali. On joj u poverenju otkriva plan povratka svog heroja iz detinjstva – Nemanje Vidića.

Ani sve deluje naivno, ali korak po korak, ona prestaje sa pitanjima i sledi strast svog dečka. Uskoro će slično početi da se ponaša i okruženje. I najveći cinici postaju ubeđeni u uspeh te „fiks“ ideje, čak i stariji brat Zlaja (Nebojša Glogovac), bivši vođa navijača, komšiluk i tribina. Jureći za kapitenom Mančester Junajteda, odjednom, Mali sam postaje heroj. Ana sve snima mobilnim telefonom i forsira srećan kraj…

U filmu igraju i Petar Božović, Aleksandra Janković, Iva Kosovac, Zoran Cvijanović, Vujadin Milošević, Goran Radaković, Predrag Bjelac, Danijela Vranješ, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Nebojša Bakočević, Boris Jager, Balša Đogo, Marko Jocić, Marko Gvero i drugi. Producent filma je Yodi Movie Craftsman. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.