Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam novih tehnologija 2012: Vreme je za nove stvari

Sajam novih tehnologija 2012: Vreme je za nove stvari

U „Ušće“ Shopping centru, od 12. do 16. oktobra biće održan Sajam novih tehnologija, tokom koga će biti izloženi najnoviji tehnološki uređaji koje će svi zainteresovani moći da isprobaju i uvere se u poslednja dostignuća moderne tehnologije.

Posetioci će biti u prilici da uporede različite uređaje i brendove, kao i da iskoriste popuste za kupovinu onoga što im se dopadne. U okviru sajma planirane su i brojne zanimljive manifestacije, igre, takmičenja i pokloni za posetioce koji će osim prilike da pogledaju najnovije modele računara, tableta, mobilnih telefona, televizora, muzičkih uređaja i aparata za domaćinstvo, moći i da se kvalitetno zabave.

Tehnološka dostignuća oduvek golicaju maštu i tehnologija nikada nije napredovala kao danas, pa su tako mnoge stvari koje danas koristimo u svakodnevnoj upotrebi, do skoro bile nezamislive. Sajam novih tehnologija je mesto na kom će zainteresovani steći pravu sliku o tome kako tehnološke inovacije menjaju savremenog čoveka, čine ga produktivnijim i uspešnijim.

Promocije najnovijih tehnoloških dostignuća, posebne ponude i akcije na Sajmu novih tehnologija pružiće posetiocima jedinstvenu priliku da svoje stare uređaje zamene novim i tako obogate svoje korisničko iskustvo. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.