Naslovna » BG svaštara » Srpski „Gangam Style“ na Trgu Republike

Srpski „Gangam Style“ na Trgu Republike

U subotu, 13. oktobra od 16.00, na Trgu Republike biće organizovana humanitarno-plesna manifestacija „Oppa is Gangam Style“. Organizator je Plesni centar „Mladost“ i „Statisti Tim“. Uz melodiju „Gangam Style“ korejskog pevača Psi (Psy), koreograf i koordinator projekta Milenko Vuić pripremio je parodiju „Flash Mob“.

Srpska verzija trebalo bi da bude najoriginalnija i najzanimljivija parodija koja će biti snimljena i objavljena na sajtu YouTube. „Statisti Tim“ će okupiti svoje statiste starosti od 40 do 80 godina, članove sa dugogodišnjim iskustvom koji su bili neizostavni deo kako domaćih tako i holivudskih projekata (reklame, serije filmovi..) i koji se još ne predaju i žele da pokažu javnosti i mlađim generacijama da su još živahni i puni energije i da se na njih još uvek može računati a Plesni centar „Mladost“ nove, „mlade rasplesane snage“.

Planirano je da nekoliko plesača nastupi na krovu „Beograđanke“ i na Kalemegdanu kod fontane „Ribar“. U projektu će učestvovati i naši paraolimpijci, poznate ličnosti, ali i dvojnici poznatih ličnosti. (danubeogradu.rs)