Naslovna » Izlasci » Sport » Veče realnog aikidoa u Sava centru

Veče realnog aikidoa u Sava centru

U Velikoj dvorani Sava centra (Milentija Popovića 9), 6. oktobra od 20.00, biće prikazane brojne pokazne vežbe koje će uz predavanja i učešće brojnih majstora realnog aikidoa iz inostranstva, približiti posetiocima i pokazati svu čar i viteštvo ove borilačke veštine.

Realni aikido je autentična borilačka veština samoodbrane, izuzetno efikasna i primenljiva u svakodnevnim, realnim situacijama. Fleksibilnost tehnika, koja pojedincu omogućava da izvođenje prilagodi svojoj konstituciji i zahtevima trenutne situacije, rezultira maksimalnom efikasnošću primene realnog aikidoa. lako negiran i osporavan u domovini, realni aikido je svetsku potvrdu vrednosti dobio izborom njegovog tvorca, majstora Vračarevića u Kuću slavnih, koja okuplja najveća imena svetskog sporta. Od 2003. godine realni aikido je prva i jedina međunarodno priznata srpska borilačka veština.

Svetski centar Realnog aikidoa (SCRA) je organizacija osnovana 16. decembra 1993. godine u Beogradu, sa ciljem da objedinjuje i usmerava rad klubova u zemlji i inostranstvu. Kako je interesovanje za realni aikido svakim danom sve veće, broj zemalja članica se neprekidno povećava.
Trenutno, pod okriljem SCRA radi 190 klubova i sekcija, u 25 zemalja širom sveta. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.