Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Festivali » Završen filmski konkurs „Green fest“
Green Fest
Green Fest

Završen filmski konkurs „Green fest“

Na konkurs za Međunarodni festival zelene kulture „Green fest“ pristiglo je 88 filmova iz 22 zemlje sveta, saopšteno je iz Centra za unapređenje životne sredine, organizatora festivala. Autori i ljubitelji filmske umetnosti iz zemlje i sveta su imali priliku da od 1. juna do 10. oktobra prijave svoja ostvarenja u kategorijama kratki i amaterski film na temu „Urbana ekologija i održivi razvoj“.

Lista izabranih radova će biti dostupna na zvaničnoj prezentaciji festivala (www.greenfest.rs) od 5. novembra, dok će autori selektiranih filmova biti u konkurenciji za neku od priznanja festivala i Samsung nagrada. „Green fest“ se ove godine održava u Domu omladine od 14. do 16. novembra. Tokom tri dana, publika će imati prilike da vidi bogat filmski program savremene svetske produkcije, kratke i amaterske filmove u takmičarskoj kategoriji, program eko-animiranih filmova, kao i retrospektivu „zelenih“ festivala iz regiona.

„Green fest“ se održava uz podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine, Samsunga i mnogih drugih organizacija i institucija. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.