Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » 100 % Live: Hornsman Coyote, Irie FM i Bizar Bazar

100 % Live: Hornsman Coyote, Irie FM i Bizar Bazar

U sali Amerikana Doma omladine Beograda (Makedonska 22), 9. decembra od 21.00, Balkan Music Box organizovaće koncert „100 % Live“ na kome će nastupiti Hornsman Coyote, Irie FM i Bizar Bazar. Cena ulaznice je 800 dinara.

Producentska kuća i koncertna agencija Balkan Music Box predstaviće svoje muzičare „u vremenu u kome su mašine preuzele primat nad ljudima, u kome više vremena provodimo gledajući kroz prozor računara, televizora ili telefona, nego u oči dragih ljudi“… U saoštenju piše da su to razlozi zašto otvaraju „kutiju čuda“ i organizuju koncert sa više od dvadeset muzičara na bini i tri sata pozitivnih vibracija.

Na bini će biti Hornsman Coyote, rege trombonista koji će posle više od 30 izdanja, turneja širom sveta pa i ovogodišnjeg uspešnog singla „Belly of the Beast“, predstaviti beogradskoj publici uživo pesme sa novog albuma. Nastupiće sa sedmočlanim bendom Balkan Music Box Riddim, sastavljenim od najtalentovanijih muzičara aktivnih u ovom žanru.

Posle proglašenja za najbolji rege bend u Evropi 2012. na konkursu „Rototom“ i posle letnjih festivala, Irie FM će još jednom doneti u DOB novi talas ruts rege zvuka. Bizar Bazar je novi bend sastavljen od iskusnih muzičara mlađe generacije čiji su pilot singl i video spot odbile su da emituju sve naše televizije zbog ekstremnosti metafore. Ovim nastupom „objasniće zašto je svet postao blesav kao balkanska kafana“. (danubeogradu.rs)

loading...