Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 50. Međunarodni sajam nameštaja od 12. do 18. novembra

50. Međunarodni sajam nameštaja od 12. do 18. novembra

Od 12. do 18. novembra na Beogradskom sajmu (Bulevar vojvode Mišića 14) biće održan jubilarni 50. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, kao i 50. Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju. Biće predstavljen nameštaj svih vrsta i namena, kompletna unutrašnja dekoracija, mašine i alati za obradu drveta.

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu (član UFI) je najznačajnija sajamska manifestacija u oblasti nameštaja, uređenja enterijera i prateće industrije repromaterijala i mašina za industriju nameštaja u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope.

Već decenijama je mesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođača u regionu, a ove godine Međunarodni sajam nameštaja obeležava izuzetan jubilej – 50 godina održavanja. Sajam je odavno postao tradicionalno mesto na kome izlagači predstavljaju nove programe, prate trendove u dizajnu nameštaja, neguju postojeće poslovne kontakate i ostvaruju nove, razmenjuju informacije i ideje.

Izlagački program obuhvata kompletnu industriju nameštaja od faze primarne prerade drveta do izrade finalnog proizvoda.
Izlaže se nameštaj svih vrsta i namena, za opremanje stambenog i javnog, kancelarijskog prostora, unutrašnje dekoracija i uređenje enterijera, kao i poseban segment izlaganja repromaterijala, mašina i alata za industriju nameštaja. Izlaganje će se održati u halama 1, 2, 3, 3A, 1A i 4 Beogradskog sajma na više od 35 hiljada kvadratnih metara, uz nastup oko 500 registrovanih izlagača, od čega je trećina inostranih, a očekuje se i 60 hiljada posetilaca.

Proslavi jubileja 50. Međunarodnog sajma nameštaja doprineće raznovrstan prateći program: prezentacije, skupovi, radionice i saveti dizajnera i arhitekata, kao i „Izložba dizajna„, uz učešće fakulteta, stručnih škola i udruženja, organizovanih sa ciljem povezivanja mladih talenata, projektanata, dizajnera sa proizvođačima i privredom. Najuspešnijim izlagačima se dodeljuju tradicionalne nagrade „Zlatni ključ“ i „Diploma“ u devet robnih grupa.

Cena ulaznice je 300 dinara; ulaznica za grupne posete košta 200 dinara, a parking – 100 dinara na sat. Radno vreme Sajma je od 10.00 do 20.00, osim poslednjeg dana – od 10.00 do 18.00. (danubeogradu.rs)

loading...