Naslovna » Izlasci » Film » Aleks Kros (Alex Cross) u bioskopima od 15. novembra

Aleks Kros (Alex Cross) u bioskopima od 15. novembra

Od 15. novembra u beogradskim bioskopima prikazivaće se film „Aleks Kros“ (Alex Cross). U filmu Roba Koena uloge tumače Tajler Peri, Metju Foks, Edvard Brns, Rejčel Nikols, Žan Reno i drugi.

Mladi detektiv i psiholog Odeljenja za ubistva bori se protiv serijskog ubice. U ovom akcionom trileru njih dvojica igraju partiju visokih uloga, igru mačke i miša, ali kad sve postane lično, Kros biva gurnut do krajnjih psiholoških i moralnih granica. „Aleks Kros“ je nastavak serije filmova koja je počela s „Along Came A Spider“ i „Kiss the Girls“. Priča nas vraća na njegove početke u policiji u američkom gradu Detroitu. Njegov dugogodišnji prijatelj Tomi Kejn ujedno je i njegov partner, a duo sarađuje s detektivkom Monikom Eš, koja biva upletena u lov na serijskog ubicu s nadimkom Pikaso. Pikasova krajnja meta je detroitski bogati industrijalac Žil Mersije, ali ono što se čini očitim to zapravo nije. Kros pokušava da dokuči sledeći potez ubice i koje su to skrivene strane njegove ličnosti koje Pikaso uspeva da pokrene.

Scenario koji su napisali Mark Mos, Rob Koen i Keri Vilijamson, zasnovan je na romanu „Cross“ Džejmsa Patersona. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.