Naslovna » BG svaštara » Promocije » Delta City za rođendan posetilo 200 hiljada posetilaca

Delta City za rođendan posetilo 200 hiljada posetilaca

Manifestacija „Rođendanska šoping groznica“, koju ju je Delta City organizovao povodom pet godina od otvaranja, okupila je u protekla tri dana više od 200 hiljada posetilaca.

U karnevalskoj atmosferi radnje najpoznatijih svetskih brendova bile su prepune. Na kasama se čekalo i po pola sata, jer su popusti u pojedinim radnjama bili i do 50 odsto.

„Skoro sve prodavnice u Delta Cityju pridružile su se proslavi rođendana, pa su pripremile odlične popuste. Sudeći po broju posetilaca koji su prošli kroz naš šoping mol u poslednjih nekoliko dana, potvrdili smo da je Delta City njihovo omiljeno mesto za šoping i da je centar glavnih gradskih dešavanja. Kao i uvek, potrudili smo se da posetiocima omogućimo udoban šoping, široku ponudu brendova i artikala na popustu i zabavni sadržaj za svačiji ukus. Za peti rođendan otvorene su i još dve prodavnice – „C&A“ i „Style at Home“, što je dodatno ulepšalo slavlje“, izjavila je Vidra Vučević, izvršni direktor marketing Delta Real Estate grupe.

Zadovoljstvo nisu krili ni pristuni posetioci. „Dodatni popusti mi mnogo znače, jer uspem da osvežim garderobu komadima iz nove kolekcije, koje bez toga ne bih mogla sebi da priuštim“, rekla je Zorica Ljubić (34), koja radi u jednoj privatnoj firmi.

„Meni i mom društvu ovakvi događaji dođu kao jedan dobar izlazak. Večeras sam tu, jer sam videla patike koje mi se mnogo sviđaju, a moja drugarica jednu jaknu. Posle ćemo svi zajedno na piće, a onda u Cineplexx“, uz osmeh odgovara Marija Đorđević (20), učenica iz Beograda.

Osim atraktivnih popusta u prodavnicama, posetioci Delta Cityja uživali su i u bogatom zabavnom programu koje su vodile Nina Lečić Radulović i Marina Kotevski. Bend Salsa y Putno je održao koncert, a bio je organizovan i vatromet. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.