Naslovna » Izlasci » Sport » Evrokup: Crvena zvezda – Orlean

Evrokup: Crvena zvezda – Orlean

U prvom kolu H grupe Evrokupa, 7. novembra od 19.15, u Hali Pionir biće odigrana utakmica Crvena zvezda – Orlean.

Ulaznice za ovaj meč prodavaće se na dan utakmice na blagajni pionira od 13.00. Karte za tribinu koštaju 300, a za parter 500 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 700, a za VIP ložu 1.000 dinara. Može se kupiti najviše pet ulaznica. Na blagajni Pionira do 18.00 moći će da se kupe i sezonske ulaznice koje su od ponedeljka ponovo u prodaji. Cene godišnjih karata su 3.500 (tribine), 7.000 (parter), 12.000 (plava i bela loža) i 25.000 VIP loža.

Rukovodstvo KK Crvena zvezda DIVA poziva sve navijače koji u sredu dođu u beogradski hram košarke da navijaju fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava petardi i baklji i bez ubacivanja bilo kakvih tvrdih predmeta na teren. Jer, svaki i najmanji incident ove vrste biće najstrože sankcionisan. Kapije beogradskog hrama košarke biće otvorene od 17.00, pa su navijači pozvani da dođu ranije kako bi se izbegle gužve, jer će kontrola na ulazima biti detaljna.

Obezbeđen je direktan prenos na televiziji B92.

Košarkaši Zvezde u odličnom raspoloženju i kompletnom sastavu dočekuju duel sa Francuzima. Posle dve vezane pobede u ABA ligi samopouzdanje je na znatno većem broju, a svi u taboru crveno-belih uzdaju se u fantastičnu podršku sa tribina:

– Ovo je početak Evrokupa, novo takmičenje koje uvek samo po sebi nosi tenziju, neizvesnost i pozitivnu tremu. Sigurno da su posle dve godine neigranja evropskih takmičenja želje i ambicije navijača i svih ljudi u klubu velike. To je dodatni motiv i izazov za sve nas koji smo deo ekipe. Željni smo dokazivanja kroz utakmice u Evropi jer ih dugo nismo igrali. Sigurni smo da će biti dobra atmosfera i podrška sa tribina, i uz svo uvažanje protivnika ubeđen sam da ćemo mudrom i angažovanom igrom uspeti da nametnemo naš stil i uvećamo šanse za trijumf. Jedna utakmica nije presudna, ali nije isto krenuti sa pobedom ili porazom – rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.