Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Expo-zim 2012 na Beogradskom sajmu

Expo-zim 2012 na Beogradskom sajmu

Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, Expo-zim 2012, biće organizovan od 6. do 9. decembra na Beogradskom sajmu (Bulevar vojvode Mišića 14). Sajam će biti otvoren u hali 4, od 10.00 do 20.00.

Na 27. Sajmu, kojim, po tradiciji, u Srbiji počinje zimska sportska turistička sezona, predstaviće se najveći domaći i inostrani proizvođači i uvoznici zimske sportske opreme, ski centri, agencije i najatraktivnije domaće i inostrane turističke destinacije. Posetioci sajma moći će da vide impresivnu izlagačku ponudu zimskih turističkih aranžmana, da, kupe novu i razmene ili servisiraju polovnu sportsku opremu i na jednom mestu pogledaju ponudu najpoznatijih turističkih agencija za predstojeću zimu, novogodišnje i božićne praznike.

Ove godine na sajmu Expo-zim će se zvanično predstaviti deset najvećih slovenačkih ski centara, turistička organizacija Maribora, hotel „Falkensteiner“ sa Stare Planine, turistička organizacija Istočno Sarajevo sa prezentacijom najboljih hotela u turističkoj ponudi Jahorine, sa ekskluzivnim eksponatom novog šestoseda firme Leitner AG / Spa koji dolazi na Beogradski sajam direktno iz Italije

Expo-zim
Expo-zim

Samo na ovom sajmu posetioci će moći da kupe ski pas za naše ski centre sa popustom od 10 %, najatraktivnije turističke aranžmane sa popustom od 15 %, najnovije modele skija, vezova, sanki, cipela i druge zimske sportske opreme sa popustom od 10 do 40 %. Skijališta Srbije, kao poseban poklon posetiocima ovogodišnjeg sajma Expo-zim, odobravaće ekskluzivan popust od 10 % na ski pas za naše najpoznatije zimske turističke centre.

U segmentu zimske sportske opreme posetiocima sajma biće predstavljeno sve najnovije iz ove oblasti: skijaška, planinarska, fitnes i kamp oprema najpoznatijih svetskih proizvođača, najnoviji modeli skija, snow bordova, cipela, vezova, sanki, kombinezona, rukavica, kapa, naočara. Posebno će biti atraktivna ponuda vozila, opreme i sredstava za bezbedniju vožnju u zimskim uslovima.

U turističkom segmentu, predstaviće se najveće domaće turističke agencije, sa ponudom najatraktivnijih aranžmana za predstojeću zimsku sezonu, koja uključuje i odgovarajuće popuste i pogodnosti za posetioce. Automobilska industrija će predstaviti najnovije modele četvorotočkaša, guseničara, skutera, motornih sanki i najnoviji program prateće zimske automobilske opreme, zimske gume, lance za sneg, nosače skija. Među brojnim izlagačima opreme na ovogodišnjem sajmu biće izložene i najmodernije mašine za ski reparaciju u ovom delu Evrope. Organizatori sajma Expo-zim su Beogradski sajam i asocijacija „Sport za sve“. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.