Naslovna » BG servis » Imenovani direktori nekih komunalnih preduzeća i ustanova

Imenovani direktori nekih komunalnih preduzeća i ustanova

Odbornici Skupštine grada na današnjoj sednici razrešili su i imenovali direktore i v.d direktore u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

Za direktora JVP „Beogradvode“ imenovan je Miloš Milovanović, dosadašnji vršilac dužnosti direktora, Dragan Baltovski će ovu dužnost obavljati u JKP „Pogrebne usluge“, a Predrag Veinović u JKP „Gradske pijace“.

Za direktora Urbanističkog zavoda Beograda imenovan je Nebojša Stefanović, dok će dužnost direktora JP „Ada Ciganlija“ obavljati Aleksandar Stamenković. Branimir Jovanović imenovan je za direktora JP „Hipodrom Beograd“, za vršioca dužnosti JKP „Infostan“ imenovan je Bojan Milić. V. d. direktor JKP „Zelenilo – Beograd“ biće Vladimir Bogićević, a za novog v. d. direktora JKP „Gradska čistoća“ imenovan je Radovan Draškić. Dosadašnji vršilac dužnosti direktora JKP „Javno osvetljenje“, Petko Šišović imenovan je za direktora ovog preduzeća u naredne četiri godine, dok je za v. d. direktora Muzeja automobila – zbirka Bratislava Petkovića imenovan Bogdan Petković.

Dužnosti generalnog direktora SRC „Tašmajdan“ na lični zahtev razrešen je Marko Pavlović, a za v. d. direktora je imenovan Goran Šormaz. Kokan Mladenović razrešen je, na lični zahtev dužnosti direktora „Ateljea 212“, a za v. d. direktora imenovana je Ivana Dimić. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.