Naslovna » BG svaštara » Promocije » IT Awards 2013
IT Awards 2013
IT Awards 2013

IT Awards 2013

IT Awards 2013 je jedinstvena Nagrada na Srpskom tržištu koju je od ove godine pokreće agencija MakeIT u saradnji sa Interfejsom i AwardsWise, kako bi na našem tržištu u oblasti IT industrije omogućila adekvatna i zaslužena priznanja najboljima.

Prvi put u Srbiji primenjuje se aplikacija Awards Management System koja omogućava kompletnu online komunikaciju i sastavljanje jedinstvenog međunarodnog žirija koji će pomoći zainteresovanima da unaprede poslovanje. Proces nominacija je brz, jednostavan i otvoren za sve. Svako može da se prijavi da bude sudija i sve sudije su javno objavljene na sajtu. Proces ocenjivanja je automatizovan i online, a kriterijumi po kojima sudije ocenjuju su vidljivi na sajtu. Pobednici, finalisti i svi učesnici dobijaju na kraju kompletan benchmark report koji sadrži komentare sudija i poređenje sa ocenama drugih učesnika.

IT Awards priznanje znači da su postignuti rezultati koji donose realne poslovne benefite. Informacione tehnologije su srž svakog biznisa i one premošćuju jaz između potrebe korisnika i ponude kompanija, kako bi i jedni i drugi ostvarili maksimalnu korisnost.

IT Awards 2013 podržava Svratište za decu i svi proizvodi koji budu dobijeni i deo prihoda biće donirani Svratištu. (danubeogradu.rs)