Naslovna » BG svaštara » Noć reklamoždera 2012 u Sava centru

Noć reklamoždera 2012 u Sava centru

U subotu, 22. decembra od 20.30 u Velikoj dvorani Sava centra (Milentija Popovića 9) biće održana mt:s Noć reklamoždera 2012. Cena ulaznice je 700 dinara.

Trinaesta Noć reklamoždera, pored Beograda, biće održana u više od 150 gradova u pedesetak zemalja. Šestočasovni program činiće više od četiri stotine najnovijih, kreativnih i zanimljivih reklama koje i ove godine stižu iz najčuvenije reklamoteke – Jean Marie Boursicot. Tema je „Midnight Madness“ – svetska košarkaška atrakcija koja dolazi u Srbiju krajem juna sledeće godine. Spektakl koji je mix košarke, uličnog basketa, muzike, zakucavanja i pozitivnih vibracija. Specijalni gost biće najpoznatija svetska zvezda u zakucavanju, kanadski „dunker“- Justin Darlington, koji će prirediti mali spektakl.

Publiku očekuje zabava, dobra muzika, nagrade, kao i gosti iznenađenja. Na početku večeri, biće uručeno i nekoliko prestižnih priznanja ljudima koji su svojim radom i aktivnostima doprineli promociji Srbije na najbolji mogući način i dali podsticaj domaćoj kreativnosti, od kojih je najznačajnije „Brend Srbija“ – nagrada za promociju naše zemlje u svetu. Biće uručena i priznanja „Grand Slam“ – nagrada za izuzetan doprinos u razvoju srpskog i regionalnog advertajzinga, „Naj Non-profit Kampanja“ u Srbiji kao i „World Tour“ – nagrada za reklamu koja se našla u svetskoj selekciji Noći reklamoždera.

U toku je tradicionalno glasanje za najpopularniju domaću reklamu u 2012. godini na sajtu nocreklamozdera.com. (danubeogradu.rs)