Naslovna » BG servis » Peta sednica Skupštine grada Beograda u petak

Peta sednica Skupštine grada Beograda u petak

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić sazvao je za petak, 9. novembra od 10.00, petu sednicu Skupštine grada Beograda.

Na dnevnom redu Skupštine nalazi se Predlog studije opšteg koncepta metro sistema grada Beograda, zatim Predlog o izmenama Odluke o komunalnom redu u gradu, kao i Predlog o izmeni Zaključka o pristupanju promeni Statuta grada Beograda.

Pred odbornicima će se naći i Predlog plana detaljne regulacije kompleksa Kliničko-bolničkog centra „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“ između ulica Bulevar mira, Ljutice Bogdana i Dragorske, zatim planova detaljne regulacije za stambene blokove između ulica Cara Dušana, Ugrinovačke i Laze Jovanovića u Opštini Zemun, te planova regulacije za raskrsnicu „Krivaja“, novi prilaz groblju u gradskoj opštini Lazarevac.

Razmatraće se i Predlog odluke o načinu postupanja sa stvarima koje su u javnoj svojini grada Beograda, na kojima Beograd ima svojinska ovlašćenja. Takođe, na dnevnom redu Skupštine naći će se i predlozi za razrešenja i imenovanja direktora i v. d. direktora, kao i članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

Sednica će se održati u zgradi Skupštine grada Beograda, Trg Nikole Pašića 6, sala 10 u prizemlju. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.