Naslovna » Izlasci » Festivali » Počinje prodaja karata za 6. Festival nauke
Festival nauke
Festival nauke

Počinje prodaja karata za 6. Festival nauke

Prodaja karata za šesti međunarodni Festival nauke, koji se od 29. novembra do 2. decembra održava na četiri lokacije u Beogradu – bivšoj RK „Kluz“, SKC-u, Galeriji NBS i u Teatru „Bojan Stupica“, počinje danas.

Svi zainteresovani, festivalske karte po ceni od 400 dinara, mogu kupiti u Bilet centru, Ušće Shopping centru, DOB i ostalim Eventim prodajnim mestima. Od ove godine karte za Festival nauke se mogu kupiti i u na teritoriji cele Srbije na prodajnim mestima Eventima. Festivalska karta važi za jedan festivalski dan u RK „Kluz“, Studentskom kulturnom centru i Galeriji Narodne banke Srbije. Posetioci koji su zainteresovani isključivo za program u Studentskom kulturnom centru, mogu da kupe ulaznicu po ceni od 150 dinara.

Tokom festivala prodavaće se pojedinačne karte po ceni od 150 dinara za fizičko-laserski šou u Teatru „Bojan Stupica“, kao i za novinu ovogodišnjeg festivala: večernji muzičko-naučni program u SKC-u. Pomenuti sadržaji nisu uključeni u cenu dnevne karte.

Deca do pet godina starosti uz pratnju roditelja ne plaćaju ulaznicu. Prva dva dana festivala, četvrtak i petak, preporučeni su za organizovane – školske i grupne posete.

Festival nauke, najveći događaj za promociju nauke u jugoistočnoj Evropi, prošle godine posetilo je 21.000 ljudi. (danubeogradu.rs)