Naslovna » Izlasci » Film » „Razbijač Ralf“ (Wreck-It Ralph) u bioskopima
Razbijač Ralf
Razbijač Ralf

„Razbijač Ralf“ (Wreck-It Ralph) u bioskopima

Posle premijere na Cinemaniji, od 8. novembra u beogradskim bioskopima prikazivaće se animirani film „Razbijač Ralf“ (Wreck-It Ralph), sinhronizovan i u 3D tehnologiji.

Ovo je priča o negativcu iz arkadne igrice koji je odlučio da dokaže da može da bude Dobar momak. Razbijač Ralf (glas: Džon C. Rajli/Đorđe Marković) žudi za tim da bude voljen kao i savršeni Dobar momak iz njegove igrice, Popravljač Feliks (glas: Džek Mekbrejer/Milan Antonić). Problem je u tome što niko ne voli negativce. Ali obožavaju heroje…

Kada se pojavi nova, moderna igrica, pucačina koja se igra iz prvog lica u kojoj je glavni lik tvrdokorni narednik Kalhun (Džejn Linč/Dušica Novaković), Ralf će videti u tome svoju šansu za heroizam i sreću. Krišom će se ubaciti u igricu s jednostavnim planom – da osvoji medalju – ali uskoro će sve uništiti i čak će slučajno osloboditi smrtonosnog neprijatelja koji predstavlja opasnost za sve igrice. Ralfova jedina nada? Venelopa von Švic (Sara Silverman/Maša Dakić), mlada i problematična „greška“ u slatkoj igrici o auto-trkama koja će možda biti jedina koja će uspeti da nauči Ralfa šta znači biti dobar momak. Ali, hoće li on shvatiti da je dovoljno dobar da postane heroj pre nego što dođe kraj svim arkadnim igricama?

Producent je Klark Spenser, reditelj Rič Mur, dok je film snimljen u studiju „Walt Disney“. (danubeogradu.rs)