Naslovna » Izlasci » Film » Savršen plan (Un Plan Parfait) u bioskopima od 29. novembra
Savršen plan
Savršen plan

Savršen plan (Un Plan Parfait) u bioskopima od 29. novembra

Francuski film „Savršen plan“ (Un Plan Parfait) prikazivaće se u beogradskim bioskopima od 29. novembra. Glavne uloge tumače Dany Boon i Diane Kruger.

Da izbegne porodičnu kletvu koja uništava sve prve brakove u njenoj porodici, Izabela ima strategiju kako da se uda za voljenog čoveka: planira da pronađe nekog glupana, zavede ga, uda se i razvede. Bio bi to savršen plan da žrtva nije dijabolični Jean-Yves Berthier, urednik jednog turističkog vodiča, koga će pratiti od Kilimandžara do Moskve. Svadbeno putovanje u dobru, a pogotovo u zlu.

Reditelj Pascal Chaumeil kaže da je „sentimentalna intriga najbolji pokretač dramatike, temelj koji priči pruža kreativnost, a filmu omogućuje da izađe iz okvira“ i dodaje: „Ovakva sentimentalna osnovica zaokuplja interes gledalaca tokom celog filma… Film tako dobro funkcioniše zato što su pažljivo obrađena oba njegova aspekta: ovo je komedija – i zaista je smešna – ali ovo je i romansa. Iako su autori scenarija (Laurent Zeitoun i Yoann Gromb) na početku ponudili čistu zabavu, kasnije su pažljivo istražili ljubav, bez bojazni od romanse“. (danubeogradu.rs)