Naslovna » BG svaštara » Ušće Čarobni grad – Polarne avanture od 1. decembra
Ušće Čarobni grad - Polarna avantura
Ušće Čarobni grad - Polarna avantura

Ušće Čarobni grad – Polarne avanture od 1. decembra

U subotu, 1. decembra od 18.00 u centralnom holu „Ušće“ SC biće otvorena manifestacija „Ušće Čarobni grad – Polarne avanture“.

Selektor reprezentacije Saša Bošković, kapiten Andrea Lekić i ceo rukometni tim Srbije zajedno sa Deda Mrazom pozdraviće sve posetioce, a posebno one najmlađe, i označiće početak najveće manifestacije u ovom šoping centru do sada.

Reprezentativke Srbije od 4. decembra učestvuju na Evropskom prvenstvu u rukometu za žene u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Vršcu. Evropsko prvenstvo traje do 16.decembra, a rukometna reprezentacija Srbije svoju prvu utakmicu igra sa selekcijom Norveške, prvog dana prvenstva u 20.15 u Kombank Areni.

Posle svečanog otvaranja, za podizanje atmosfere, svirku i novogodišnju energiju biće zadužena poznata pop pevačica Ana Štajdohar i njen bend. Voditelji Prljavi inspektor Blaža i Danijela Jankov najaviće dinamičan i zabavan program, a 60 devojaka izvešće prazničnu himnu „Čarobnog grada“.

Od dana otvaranja do 15. januara 2013. godine posetioci „Ušće Čarobnog grada – Polarne avanture“ moći će da uživaju u tradicionalno veseloj atmosferi, ali i u velikom broju zabavnih, edukativnih, humanitarnih i zanimljivih događaja. Za mališane su posebno pripremljene edukativne ture, u okviru kojih će saznati mnoge interesantne stvari o Severnom polu, ali i upoznati za njih potpuno nove kulture i načine življenja. (danubeogradu.rs)

loading...