Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Zabranjeno pušenje u Domu omladine na Dan Republike

Zabranjeno pušenje u Domu omladine na Dan Republike

Zabranjeno pušenje će u četvrtak, 29. novembra od 22.00, nastupiti u Domu omladine Beograda. Posle tri godine, ovo će biti prvi, pravi nastup u Beogradu ne računajući pojavljivanje na Beer festu. Od 5. do 18. novembra cena ulaznice biće 1.000 dinara, od 19. novembra – 1.200, a na dan koncerta 1.400 dinara (blagajna DOB, Felix Shop, Eventim).

Datum koncerta u Domu omladine nije slučajno odabran. Na koncertu će biti obeležena erotska, 69 godišnjica drugog zasedanja Avnoja i udaranja temelja državi koje više nema, a koja budi pozitivna sećanja i emocije kod mnogih ljudi s ovih prostora. Bend poziva sve pionire, radne ljude, građane i seljake da dođu u Dom omladine i na adekvatan način uz pesmu i šalu zajedno obeleže taj veliki 69. Dan Republike.

U sklopu manifestacije i sleta biće postavljena i izložba Novog primitivizma. Više od 50 autentičnih eksponata biće izloženo u holu Doma omladine. Izložba će biti otvorena od 26. (18.00) do 29. novembra.

Bend je nastao 1980. godine, a ovi muzičari snimili su devet studijskih, tri koncertna i dva live albuma. U sastavu su Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf) i Klo (Dejan Orešković). (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.