Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » 2Cellos pred koncert u Sava centru
2Cellos
2Cellos

2Cellos pred koncert u Sava centru

Mladi, talentovani, zabavni i jedinstveni duo koji čine violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, 2Cellos, posle brojnih nastupa širom sveta, održaće koncert i u Sava centru, 28. decembra.

Povodom svog prvog nastupa u Beogradu a ujedno i prve posete našem gradu, Luka i Stjepan ne kriju oduševljenje: „Jedva čekamo da nastupimo pred beogradskom publikom jer će to biti nas prvi nastup u Srbiji! Sviraćemo stvari sa prvog i drugog nadolazećeg albuma, ali i neke stvari koje se ne nalaze ni na jednom albumu. Nadamo se da ćemo napraviti sjajnu atmosferu i da će beogradska publika podivljati zajedno sa nama“.

Povodom novog albuma, momci su izjavili: „Jako smo ponosni na nas novi album. Mislimo da je to korak dalje za nas. U razvoju našeg zvuka mnogo nam je pomogao legendarni producent Bob Ezrin koji je obogatio naš zvuk i dao mu novu dimenziju. Velika nam je čast imati ovakve goste na albumu. Svi su se izvrsno uklopili u ovaj projekat i svaki je izvukao maksimum iz pesme i dao originalu neku novu dimenziju. Sa Zuccherom i Langom Langom smo snimali u Rimu, sa Eltonom u Vegasu, sa Nayom u LA-u i Steve Vaiom u NY, atmosfera je uvek bila izvrsna i odmah smo se sprijateljili sa svima!“

Koncert u Beogradu biće njihov poslednji nastup ove godine ali su zato već napravili gust raspored i za 2013. godinu. „Skoro pa nećemo imati ni jedan slobodan dan sve do leta! Očekuju nas samostalne turneje u Japanu, Europi, Americi, Australiji… uglavnom ceo svet! Iako smo već nekoliko puta obišli svet sa Eltonom, ovaj put idemo sami, zbog čega smo jako uzbuđeni“, rekli su Luka i Stjepan.

Fleetwood Mac („Oh, Well“ feat. Elton John), The Prodigy („Voodoo People“), Coldplay („Clocks“ feat. Lang Lang), Rihanna („We Found Love“), AC/DC („Highway To Hell“ feat. Steve Vai), Muse („Supermassive Black Hole“ feat. Naya Rivera), Cher and Nancy Sinatra („Bang Bang“ feat. Sky Ferreira), The Police („Every Breath You Take“, Elton John („Candle In The Wind“) kao i obrade sa prvog albuma „Smells Like Teen Spirit“ (Nirvana), „With Or Without You“ (U2), „Welcome To The Jungle“ (Guns n’ Roses), „Smooth Criminal“ (Michael Jackson), „The Resistance“ (Muse), „Use Somebody“ (Kings of Leon) i „Viva La Vida“ (Coldplay) čuće se u Sava centru, 28. decembra.

Podsećamo, ulaznice po cenama od 1.500, 2.200, 2.500, 2.800 i 3.300 dinara su u prodaji na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: Kombank arena, Bilet centar Beograd, Sava centar, Dom omladine i Ušće SC. (danubeogradu.rs)

loading...