Naslovna » Izlasci » Film » „Ćerka najboljeg prijatelja“ od 20. decembra u bioskopima
Ćerka najboljeg prijatelja
Ćerka najboljeg prijatelja

„Ćerka najboljeg prijatelja“ od 20. decembra u bioskopima

Romantična komedija „Ćerka najboljeg prijatelja“ (The Oranges) u režiji Džulijana Farina, u kojoj glavne uloge tumače Hju Lori i Lejton Mester, biće prikazivana u beogradskim bioskopima od 20. decembra.

Božić u predgrađu – porodična atmosfera, pokloni, ukrasi i skandalozna ljubavna afera koja preti da rasturi dve porodice. Možda to nije ono što bi moglo da se očekuje od prazničnog filma, ali upravo to donosi ova urnebesna komedija.

Porodice Voling i Ostrof ličile su na sve druge porodice iz predgrađa koje se druže više od dvadest godina. Oni su delili sve – večere tokom vikenda, hobije, išli su zajedno na izlete, slavili sve praznike, sve dok se buntovna ćerka, Nina Ostrof, posle dužeg odustva nije vratila kući za praznike. Umesto da se zainteresuje za uspešnog sina porodice Voling, njenu pažnju je privukao najbolji prijatelj njenih roditelja, Dejvid. Nedugo posle ove afere koja će na sve članove porodica uticati na neočekivan i komičan način, nateraće ih sve da preispitaju svoje živote i zapitaju se šta stvarno znači biti srećan. Ponekad ono što izgleda kao katastrofa može da se pretvoriti u nešto što je svima bilo potrebno. (danubeogradu.rs)

loading...