Naslovna » Turizam » City Break Beograd 2013 od 176 evra

City Break Beograd 2013 od 176 evra

U Skupštini grada Beograda potpisan je Protokol o nastavku saradnje na projektu City Break Beograd, čiji su inicijatori, koordinatori i promoteri predstavnici TOB-a, a partneri u poslu: predstavnici JAT Airways-a, predstavnici Aerodroma „Nikola Tesla“, predstavnici hotela i predstavnici turističkih agencija, za 2013. godinu.

City Break – gradski odmor, po podacima UNWTO (Svetske turističke organizacije), čini više od 50 % turističkih kretanja, drugi je ili treći odmor u toku godine koji obično traje od jednog do četiri dana, a ponekad i duže. Protokol o saradnji između potpisnika ima cilj da tokom vikenda, odnosno produženog vikenda, obezbedi povoljne cene za goste koji turistički posećuju Beograd. Cene ovih aranžmana mogu se ostvariti preko receptivnih turističkih agencija, koje svoje programe nude individualnim posetiocima i grupama.

Struktura standardnog City Break paketa sadrži povratnu avio-kartu (bez aerodromske takse u Beogradu), iz jedne od sledećih destinacija: Berlina, Londona, Amsterdama, Milana, Pariza, Soluna, Istanbula, Tel Aviva, Atine, Geteborga, Stokholma, Kopenhagena, Moskve, Ciriha, Beča, Rima, Frankfurta, Dizeldorfa, Larnake i Brisela, hotel sa 3, 4 i 5 zvezdica, proviziju za agencijsko poslovanje i jedan program razgledanja grada.

Prosečna cena aranžmana po osobi za dve noći sa doručkom koji dolaze iz navedenih gradova Evrope kreće se od 176 evra (+ aerodromska taksa sa destinacija iz koje gosti dolaze, hotel 3*), preko 196 evra (+ aerodromska taksa sa destinacija iz koje gosti dolaze i hotel 4*), do 244 evra (+ aerodromska taksa sa destinacija iz koje gosti dolaze i hotel 5*)

Receptivne turističke agencije imaju pravo da pored standardnog paketa ponude i dodatne programe i usluge: transfer do hotela i po gradu, druge programe razgledanja grada i izlete u okolini Beograda, kulturno-turističke manifestacije i drugo.

Turistička organizacija Beograda će na svim sajmovima, berzama i prezentacijama na kojima nastupa promovisati ovaj program, a informacije o City Break programu nalaze se i na www.tob.rs. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.