Naslovna » Izlasci » Pozorište » Disney Live! vam predstavlja: Mikijeva Magična predstava
Disney Live! vam predstavlja: Mikijeva Magicna predstava
Disney Live! vam predstavlja: Mikijeva Magicna predstava

Disney Live! vam predstavlja: Mikijeva Magična predstava

U Kombank areni, od 7. do 10. februara, biće održano nekoliko predstava novog projekta producenata „Disney On Ice“, šou „Disney Live! vam predstavlja: Mikijeva Magična predstava“. Termini su: 7. i 8. februar (19.00), 9. februar (11.30, 15.00 i 18.30) i 10. februar (11.30 i 15.00).

Zbog dugogodišnje saradnje, kompanija „Feld Entertainment“ omogućila je prodaju ulaznica za premijernu predstavu, u četvrtak, 7. februara, po jedinstvenoj ceni od 1.500 dinara za sve sedišta izuzev VIP mesta na parteru i loža. Za ostale predstave u prodaji će biti ulaznice po cenovnim kategorijama od 1.250, 1.750, 2.250 i 2.750 dinara.

Omiljenim Diznijevim junacima na sceni se pridružuje profesionalni mađioničar sa izvođenjem koji će uzbuditi i oduševiti mališane svih uzrasta, čime će Diznijeva magija dobiti novo značenje.

Ova predstava donosi specijalnu magiju iz Diznijevih legendarnih filmova koja se izvodi ispred vaših očiju: Pepeljugine prnje pretvaraju se u prelepu balsku haljinu za delić sekunde; Aladinova princeza Jasmin lebdi u vazduhu i začarane plešuće metle u Fantaziji pomažu Mini. Master mađioničar lično – Miki Maus – izvodi zadivljujuće magije uz pomoć Pepeljugine Dobre vile, Ludog Šeširdžije Alise u Zemlji Čuda i profesionalnog mađioničara Majkla Barona (Michael Barron). Magiju upotpunjuju nastupi Diznijevih princeza Bele i Snežane i Mikijevih drugara – Mini, Paje i Šilje.

„Ova jedinstvena predstava pruža roditeljima i deci mogućnost da svuda spoznaju magiju“, kaže Kenet Feld (Kenneth Feld), producent „Disney Live!“ i producent jednog od najuspešnije mađioničarske predstave „Siegfried & Roy“. „Vodimo ih na inspirativno putovanje sa Diznijevim likovima gde publika uči da pronađe magiju u sebi i svuda oko sebe. U isto vreme, porodice će videti prvoklasne svetske mađioničare koji će im istinski oduzeti dah“.

Odlična produkcija i scena predstave „Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava“ deo su ovog posebnog porodičnog događaja. Čuveni dizajner iluzija Džim Stejnmejer (Jim Steinmeyer) koji je radio sa slavnim mađioničarima Dejvidom Koperfildom (David Copperfield), Lensom Bartonom (Lance Burton) i Zigfridom i Rojem (Siegfried & Roy), u ovu predstavu donosi svoje dvadesetogodišnje svetsko iskustvo koje uključuje tačke presecanja na pola kao i zastrašujuće lebdenje Mini sa metlama praćeno tamnim svetlima.

U još jednom zadivljujućem magičnom činu, iluzionista Majkl Baron čini da princeza Jasmin lebdi. Trenutak je pojačan zvezdanim nebom tako da stvara nadrealnu atmosferu. Pesmu „A Whole New World“, Majkl pridodaje Jasmin da zajedno lebde u harmoniji.

„U svakoj predstavi koju radimo, pokušavamo da iznenadimo očekivanja publike“, rekao je reditelj Džeri Bilik (Jerry Bilik). „Sa širokim opsegom iluzija vodimo publiku na mesta koja nisu ni zamišljali. Od trenutka kada počne magija na sceni, budite spremni na vizuelna iznenađenja u ovom jedinstvenom Dizni iskustvu“. Interaktivni stil Majkla Barona dodaje novu dimenziju predstavi kada na scenu kao asistenta dovodi dete iz publike. Bilo da pravi šešir mađioničarevog pomoćnika od papirne maramice ili proverava kovčeg za „Najbrže bekstvo na svetu“, deca iz publike će imati mogućnost da postanu deo predstave. (danubeogradu.rs)

loading...