Naslovna » Izlasci » Festivali » Festival novih komunikacija B-Link 2012 od 21. decembra
B-Link
B-Link

Festival novih komunikacija B-Link 2012 od 21. decembra

Projekat „O3one“ organizuje po sedmi put Beogradski festival novih komunikacija – B-Link 2012, od 21. do 23. decembra, ovog puta u bioskopu „Kolosej Multiplex“, u „Ušće“ SC, u Novom Beogradu.

Trodnevni program festivala B-Link 2012 sastoji se od predavanja, panel diskusija, radionica i zabavnog dela, a ulaz se ne naplaćuje.

Ovogodišnji B-Link počeće predavanjem o inovativnoj wireless usluzi, zatim sledi neobična tema „Nikola Tesla – preteča gedžetologije“, a potom priča o predstojećem prelasku na digitalno emitovanje TV programa i novom HTML5 standardu za razvoj sajtova.

Drugog dana Festivala je radionica o primeni WebGL tehnologije za razvoj 3D interaktivnih sadržaja za web, zatim sledi panel diskusija o Coworking Spaces, a u nastavku program preuzimaju stand-up komičari. Trećeg dana festival ima na programu još jednu radionicu o primeni WebGL tehnologije, a potom sledi prezentacija ovogodišnjih dobitnika WebFesta. Poslednjeg dana je za kraj programa organizovano disko kuglanje za učesnike i posetioce Festivala.

Prateći program čini izložba fotografija nastala korišćenjem Instagram aplikacije. (danubeogradu.rs)

» PROGRAM «