Naslovna » BG svaštara » Humanitarne akcije za nezbrinutu decu

Humanitarne akcije za nezbrinutu decu

Udruženje građana „ZEN art“ je organizovalo humanitarne akcije za nezbrinutu decu, u želji da im pomogne i ulepša predstojeće novogodišnje praznike.

U saradnji sa „Centrom za integraciju mladih“ (CIM), „ZEN art“ organizuje akciju „Za topliju zimu u Svratištu i Dnevnom centru“. Biće organizovane dve humanitarne žurke, a sav novac koji bude prikupljen biće potrošen u kupovini proizvoda koji su potrebni deci. Svratište i Dnevni centar za decu uključenu u život i/ili rad na ulici posećuje više od 200 dece, a najviše su im potrebni lekovi protiv prehlade, grejna tela, ćebad itd.

U petak, 21. decembra od 21.00, u baru „Disko pevac“ (Gračanička 9) biće organizovana humanitarna žurka tokom koje će se prikupljati prilozi, a after party se nastavlja u klubu „Box“. U prostorijama organizacije „Zen art“ (Despota Stefana 15), svakog radnog dana od 16.00 do 20.00, do Nove godine biće organizovano sakupljanje paketića za decu bez roditeljskog staranja. U saopštenju piše da je poželjna topla zimska odeća i obuća, školski pribor, knjige, ali i slatkiši i sredstva za ličnu higijenu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.