Naslovna » BG svaštara » „Misija Beograd“ – raspust za dž u Domu omladine Beograda

„Misija Beograd“ – raspust za dž u Domu omladine Beograda

Od 10. do 20. januara u Domu omladine Beograda (Makedonska 22) biće organizovani poseban program za mlade „Misija Beograd“ sa krilaticom „Raspust za dž“.

U stihijskim promenama beogradske kulture i supkulture, veza sa mladima se ponekad gubila u prevodu. U skladu sa svojom namerom da godinama kulturnog tapkanja u mestu stane na put – Dom omladine u novim vremenima postaće sigurna kuća za mlade.

„Misija Beograd“ je inicijativa DOB da ponudi još jedan kulturni sadržaj vredan pažnje, stvori platformu umrežavanja, još jednom pokaže da „Beograd ima, ume i može“. Mladi će moći da borave na ovom mestu, da se opuste i da budu ono što jesu, ali i da ih nadohvat ruke čeka raznolik sadržaj koji im otvara vrata u budućnost.

U realizaciji programa učestvovaće zvezde nove beogradske kulturne scene. Tokom desetak dana biće organizovani koncerti najboljih novih grupa (Threesome, Straight Mickey And The Boyz, Temple of the Smoke…), žurke (Idemo na Mars, Vatra…), filmske projekcije („Tilva Roš“, „Klip“, „Šišanje“…), izložbeni i prodajni prostor za brojne urbane brendove (Braća Burazeri, Pull my Daisy, Zerpo…), različite radionice. I sve to uz besplatan internet i niske cene pića.

Moto ove manifestacije je „Pretvaramo ‘Misiju Beograd’ u stil života!“. (danubeogradu.rs)