Naslovna » BG svaštara » Nova godina 2013 » Novi Beograd, grad otvorenog srca

Novi Beograd, grad otvorenog srca

Opština Novi Beograd priključila se novogodišnjoj proslavi i akciji „Grad otvorenog srca“ i 1. januara 2013. biće domaćin programa „Novi Beograd, grad otvorenog srca“ u Bulevaru Zorana Đinđića.

Višečasovni program, namenjen najmlađim stanovnicima i njihovim roditeljima, prvog dana u Novoj godini trajaće od 10.00 do 14.00. Pored bine, na kojoj će biti održan glavni muzički i scenski program, u Bulevaru Zorana Đinđića (od Omladinskih brigada do Bulevara umetnosti) biće postavljeni i prodajni štandovi zabavnog karaktera, a decu će uveseljavati brojni kostimirani animatori i zabavljači. Za slatki početak Nove godine i za radost dece, opština Novi Beograd ovom prilikom podeliće i 1.000 paketića sa slatkišima.

Na novobeogradskoj sceni „Grada otvorenog srca“ naći će se i đaci osnovnih škola „Laza Kostić“, „Ratko Mitrović“, „Milan Rakić“ i „Đuro Strugar“. Novogodišnjoj čaroliji doprineće i profesionalna pozorišna predstava „Velika Deda Mrazova novogodišnja zavrzlama“, kao i animacija koju će izvesti polaznici škole glume Veselina Ilića i Danice Todorović. U muzičkom delu programa, osim dečjih horova, nastupiće dobošari i folklorna udruženja sa Novog Beograda.

Novobeograđanima su ovu novogodišnju prvojanuarsku šetnju priredili opština Novi Beograd, koja je glavni pokrovitelj događaja, i poznate firme. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.