Naslovna » BG svaštara » Novogodišnja akcija usvajanja pasa u Delta Cityju

Novogodišnja akcija usvajanja pasa u Delta Cityju

Organizovana akcija usvajanja pasa, u okviru Kampanje odgovornog vlasništva i usvajanja pasa „Najbolji prijatelj“, biće održana u nedelju, 23.decembra od 12.00 do 14.00, u šoping-molu Delta City (kod ComTrade shopa).

Na štandovima za usvajanje moći će da se završi sva neophodna procedura i potpisivanje ugovora o usvajanju. Veterinari i tehničari VU „Veterina Beograd“ biće na raspolaganju posetiocima šoping-mola za sve savete koji se tiču odgovornog vlasništva i nege pasa.

Interesantno je da će po prvi put „Veterina Beograd“ na usvajanje ponuditi i štence. Oni odnedavno imaju poseban smeštaj u beogradskim prihvatilištima, svi su prošli neophodni tretman, čipovanje i prve vakcinacije.

Kampanja „Najbolji prijatelj“ ima za cilj podsticanje građana da iskažu odgovoran odnos prema psima. Kao rezultat toga, uvećava se broj čipovanja, vakcinacije i sterilizacije pasa. Pri šetnjama po javnim površinama koristi se povodac, a vlasnici pasa sve više čiste za svojim ljubimcima i tako vode računa o parkovima i ulicama. (danubeogradu.rs)