Naslovna » BG svaštara » Promocije » Odlična aplikacija za studente: Aktiviraj se uz Student’U
Student'U
Student'U

Odlična aplikacija za studente: Aktiviraj se uz Student’U

Aplikacija prilagođena za studente, za stvaranje novih kontakata koje možete naći na mapi, ćaskanje, i razmenjivanje aktuelnih studentskih informacija zove se Student’U.

Godine provedene na fakultetu se svode na učenje, upoznavanje novih ljudi, učenje, oktrivanje zanimljivih mesta po gradu, učenje, odlaske na žurke i učenje. Socijalni život studenata bitno otežava previše akademskih obaveza.

„Studentski život nije lak na početku akademske godine, jer se svodi na upoznavanje sa novim gradivom i kolegama”, zaključuje Mark Bisnaire,
predsednik SmaartMobile Kompanije. On dodaje: „Pogotovo ako se uči svaki dan, šanse za društveni kontakt su male, a nikada ne znate šta propuštate dok ste konstantno nad knjigom“.

Student’U je aplikacija ekskluzivno napravljena za studente, koji su spremni da dožive studentski život u drugačijem svetlu. Student’U aplikacija im omogućava da budu informisani o akademskim obavezama, da pronađu „zanimljive“ kolege, odu na lude žurke, započnu razgovor sa nekim ko im se dopada i još mnogo toga.

„Dok je Facebook dobar za održavanje već postojećih prijateljstva, Student’U je idealna aplikacija za otkrivanje novih studenata, upoznavanje novih kolega i stvaranje novih prijateljstava“, rekla je Nina Miloš, PR menadžer kompanije SmaartMobile. Ona je opisala ovu alatku kao specijalnu
studentsku mobilnu aplikaciju koja je idealna za stvaranje studentskih ekipa.

Student’U omogućava da se studenti upoznaju sa svojom okolinom i budu obavešteni o aktuelnim studentskim stvarima i dešavanjima. S obzirom na to da je aplikacija LBA (location based application), moguće je u svakom trenutku naći studente na mapi u stvarnom vremenu i pridružiti im se. Tako da se korišćenjem ove aplikacije unapređuje društveni život u stvarnosti. Ono što aplikaciju čini posebnom, a razlikuje od Facebooka je opcija „Classifieds”, gde studenti mogu deliti značajne informacije i obaveštavati se o istima.

Takodje, uz Student’U akademci mogu da se predstave u zavisnosti od socijalnih krugova u kojima se kreću. Tako da ako žele da naprave profil koji će videti samo njihovi prijatelji, treba samo da aktiviraju Prijateljski profil. Međutim, ukoliko žele nesto više, idealan je Flert profil, gde je moguće flertovati sa ostalim studentima koji koriste Facebook, bez ostavljanja tragova na socijalnim mrežama.

Tokom ćaskanja studenti žele da imaju više informacija o osobama sa kojima su u kontaktu. Upravo zbog toga posebna opcija „Backstage photos“ omogućava korisnicima da postave svoje omiljene fotografije, koje neće moći da vide svi, već samo oni koji ulože određeni broj poena. Poeni su ključni u celoj aplikaciji, jer se pomoću njih otključavaju brojne mogućnosti u Student’U i cela priča dobija novu dimenzju. Poeni se mogu kupiti ili zaraditi – dodavanjem prijatelja, gledanjem reklama i slično. Pomoću poena se mogu pokloniti virtuelni pokloni dragim osobama. Pokloni su veoma raznoliki, od cveća, čokolada i plišanih medvedića, pa sve do vina, šampanjaca, ogrlica i slično.

Kada studenti stvore ceo Student’U svet, onda žele da saznaju ko gleda njihove profile i ko se interesuje za njihove slike. U opciji „Visitors“ moguće je saznati odgovore na ova pitanja, i sve to ako se uloži određeni broj poena.

Student’U je dostupan za Android, iOS i WP7. Uskoro i na srpskom jeziku. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.